» Coffeemar G23 Bluetec – настолен автомат, който въпреки компактните си размери, е проектиран да издържа до 230 напитки дневно !  

» Coffeemar G546 Bluetec – Прекрасна доработка на G546, с бутони чувствителни на докосване,  както и иноксова предна част в съчетание с черно стъкло. Стил  Без граници !

» Монетните механизми Jofemar J2000 първи в България фабрично приемат новите монети от 2 лева, но и връщат ресто с монети от 1лв !

» Coffeemar G546 Master –  В допълнение на досегашните върхови постижения, сега и възможност за командване и контрол на още две, различни допълнителни машини от типа VISION Es Plus !  3 в 1: Предлагате едновременно всичко за работната пауза, но и .. още един цял  малък магазин !

» Coffeemar G546 – автомат с капацитет  500 чаши, с патентована система за постоянно налягане извличащ по-доброто от вашето кафе от всеки друг на пазара !  

» Coffeemar G250 – автомат с капацитет 250 чаши, в състояние да задоволи и най- взискателните вкусове. 

» Безналични "Cashless" Разплащателни системи J130 – позволява използването на чип карти, безконтактни карти и ключове.  А защо не и Промоционални часове или напитки, или пък други бонуси или улеснения за лоялните ви потебители.

» Artic 600 – автомат за студени напитки с принципно нова система за подаване на продукта и капацитет от 600 кена или 324 бутилки.  Машините с най-дълъг експолатационен живот на пазара.

» Серия Vision – серия автомати за продажби на ... всичко, което се сещате, а и не само ! 

Въплъщавайки технологичната иновация Роботизирана система за подаване на продукта,  завишен с 25% капацитет, както и уникално рекламно подвижно пано вътре в машината, този автомат има несравними предимства спрямо който и да е друг !                                                                                

Чрез възможностите си за адаптация, серията VISION включва разнообразни версии и варианти като ES Plus,  SnackPlus, EasyCombo, Multiseller и ComboPlus.  Без аналог на пазара !

» ПРОМОЦИЯ ! 

» Продукти за Tопли напитки - По-добрия екстракт !

» Високата рентабилност - наша Отличителна черта !

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com