Продукти за топли напитки

 

Ние предлагаме ново качество на обслужване - съпоставимо с високото качество на нашите продукти.

Производствените ни разходи са по-ниски от тези на повечето наши конкуренти.

Достатъчно сме гъвкави, за да се адаптираме към нуждите на нашите клиенти.

Качество VENDIN

Който веднъж опита продуктите ни, се превръща в наш верен клиент.

Стабилността на чистото тегло на продуктите Vendin ’ не позволява Вие да губите от излишъци.

С нашите гранулирани продукти вендинг машините работят ефективно, с ниски разходи за обслужването им.Характеристики на гранулираните продукти:

Време за разтваряне: до 15 сек.
Размери: 95% между 3 и 0.15 мм
Разтворимост: 99.5%
pH : 6.5 – 6.9
Влажност: по-ниска от 3%
Плътност: 0.38

Препоръчителни грамажи
  Инстантно На зърна
Кафе 1.9 7.0
Двойно кафе 2.5 7.0
Кафе със сметана 1.8 7.0
Капучино 2.0 7.0
Мокачино 1.0 7.0
 
Кафе

Избор на произхода. 
Ние не чакаме кафето да дойде при нас. Търсим го там, където вирее по-добре. Нашите изкупвачи избират, преговарят и купуват най-доброто кафе на зърна от кооперациите в Колумбия, компаниите в Бразилия и избрани плантации в Африка.

Изпичане. Дори най-доброто кафе губи, ако не е добре изпечено. Във Vendin ’ се придържаме към печенето на кафе на горещ въздух с прекъсвания, вместо непрекъснатото печене, което е по-бързо и по-евтино. Въпрос на качество: В процеса на непрекъснато изпичане огънят може да повреди някои от качествата на кафето на зърна, докато горещият въздух не ги намалява по никакъв начин по време на прекъсваното изпичане.

Смесване. Всеки регион, нация или пазар има свои предпочитания по отношение на вкуса и аромата на кафето. Във Vendin сме достатъчно гъвкави за да се съобразим с тях.

Инстантно кафе. Разтворимото кафе (смес, безкофеиново, лиофилизирано) е един от най-взискателните продукти, обработено по стандартите на Vendin’ , съгласно ISO 9001. Съхраненият аромат и натуралният вкус ще оставят у вас изключително приятно усещане.

 
Кафе без кофеин 


 
Какао

Произход на какаото. Какаото Vendin ’ идва от Североизточните части на Бразилия, област известна като най-добрия производител на какао в света. Това е какаото с най-висок стандарт.

Силен натурален вкус. Създадено е само по естествени пътища, от чисто какао, добито в района между Бахиа, Рисайф и Мато Гросо, където се отглеждат най-добрите сортове.
 
Чай

Ароматните напитки. Продукти, произведени във високитехнологичните, съвременно o борудвани заводи на Vendin ’, за да достигнат до високо ниво на хомогенност и разтворимост.

Освен традиционния чай лимон можем да ви предложим и чай Лайка и чай Мента – продукти с изцяло натурали съставки.

В зеленчуковите и пилешките Vendin’ бульони са съхранени всички натурални съставки и аромати на домашно приготвените супи. Наистина вкусно.
 
Гранулирано Мляко с така търсения вкус.

Първокласно качествено мляко. Отново и отново стотици различни млека се предлагат в Европа, различни по качество и различни по цена. Правилата на Vendin ’ за произход и качество са абсолютно стриктни; нещо повече – те са по-стриктни от стандартите в ЕС.

Гранулирано мляко. То се създава във високотехнологичния процес за производство по действието на водна пара и изсушаване на струи горещ въздух след това. Технологията на изсушаване на струи горещ въздух предотвратява слепването и втърдяването на гранулите.

В Европа има голямо предлагане на различни млека. Покупката от Vendin ’ е гаранция за натурална и качествена напитка. 

 
Гранулирано мляко с отлични качества за автоматични продажби.


 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com