» IcePlus и IcePlus FOOD са обединени в един продукт.

» VISION PHARMA – Най-добрият помощник на фармацевтите в Европа !  Всичко от една аптека - автоматизирано.

» Coffeemar G335 Bluetec – Стилният, но компактен пълен автомат с капацитет над 300 чаши е вече на ваше разположение ! С бутони чувствителни на докосване и иноксова предна част в съчетание с черно стъкло, той пасва на всеки интериор.

» Coffeemar G23 Bluetec – Настолен автомат, който въпреки компактните си размери, е проектиран да издържа до 230 напитки дневно !  Патентованата система за постоянно налягане извлича по-добре всичко от вашето кафе, от всеки друг ! Добавете само чаша, бъркалка и захар !

» Coffeemar G546 Bluetec – Прекрасна доработка на G546, с бутони чувствителни на докосване,  както и иноксова предна част в съчетание с черно стъкло. Стил  Без Граници !

» Монетните механизми Jofemar J2000 - Първи в България фабрично приемат новите монети от 2 лева, но и връщат ресто с монети от 1лв !

» Coffeemar G546 Master –  В допълнение на досегашните върхови постижения, сега и възможност за командване и контрол на още две, различни допълнителни машини от типа VISION Es Plus !  3 в 1: Предлагате едновременно всичко за работната пауза, но и .. още един цял  малък магазин !

» Coffeemar G546 – Автомат с капацитет над 500 чаши и с патентована система за постоянно налягане, той извлича по-доброто от вашето кафе от всеки друг на пазара !  

» Coffeemar G250 – Автомат с капацитет 250 чаши, в състояние да задоволи и най- взискателните вкусове. Патентованата система за постоянно налягане от по-големия модел е налична !

» Безналични "Cashless" Разплащателни системи  – Позволяват използването на чип карти, безконтактни карти и ключове.  А защо не и Промоционални часове или напитки, или пък други бонуси или улеснения за лоялните ви потребители !

А за операторите: контрол, одити и наблюдение в реално време. Първокласно !

» Artic 600 – Автомат за студени напитки с принципно нова система за подаване на продукта и капацитет от 600 кена или 324 бутилки.  Машината с най-дълъг експолатационен живот на пазара.

» Серия Vision – Серия автомати за продажби на ... всичко, което се сещате, а и не само ! 

Въплъщавайки технологичната иновация Роботизирана система за подаване на продукта,  завишен с над 35% капацитет, както и уникално рекламно подвижно пано вътре в машината, този автомат има несравними предимства спрямо който и да е друг !                                                                                

Чрез възможностите си за адаптация към продукт, място и клиент, серията VISION предлага най-разнообразни версии и варианти като ES Plus, SnackPlus, EasyCombo, Multiseller и ComboPlus.  Без аналог на пазара !

» ПРОМОЦИЯ ! 

» Продукти за Tопли напитки - По-добрия екстракт !

» Високата рентабилност - наша отличителна черта !

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com