ПРОФЕСИОНАЛНИ Продукти за топли напитки.

 

 Запознайте се с по-доброто съотношение Цена-Качество !

 Доказано чрез вашите проби на място.

Резултати от тестовете до момента: в 78% от случаите потребителите посочиха, че тези консумативи са по-добри от това, което ползват в момента. 

Дали да не пробвате и вие?

Можете да заявите Вашият тест тук.

 

Ние предлагаме ново качество на обслужване - съпоставимо с високото качество на нашите продукти.

Производствените ни разходи са по-добри от тези на повечето наши конкуренти.

Достатъчно сме гъвкави, за да се адаптираме към нуждите на нашите клиенти.

 

Качество VENDIN

Който веднъж опита продуктите ни, се превръща в наш верен клиент.

Стабилността на чистото тегло на продуктите Vendin ’ не позволява Вие да губите от излишъци.

С нашите гранулирани продукти вендинг машините работят ефективно, с по-ниски разходи за обслужването им от останалите.



Характеристики на гранулираните продукти:

Време за разтваряне: до 15 сек.
Размери: 95% между 3 и 0.15 мм
Разтворимост: 99.5%
pH : 6.5 – 6.9
Влажност: по-ниска от 3%
Плътност: 0.38

Препоръчителни грамажи
  Инстантно На зърна
Кафе 1.9 7.0
Двойно кафе 2.5 7.0
Кафе със сметана 1.8 7.0
Капучино 2.0 7.0
Мокачино 1.0 7.0
 
Кафе

Избор на произхода. 
Ние не чакаме кафето да дойде при нас. Търсим го там, където вирее по-добре. Нашите изкупвачи избират, преговарят и купуват най-доброто кафе на зърна от кооперациите в Колумбия, компаниите в Бразилия и избрани плантации в Африка.

Изпичане. Дори най-доброто кафе губи, ако не е добре изпечено. Във Vendin ’ се придържаме към печенето на кафе на горещ въздух с прекъсвания, вместо непрекъснатото печене, което е по-бързо и по-евтино. Въпрос на качество: В процеса на непрекъснато изпичане огънят може да повреди някои от качествата на кафето на зърна, докато горещият въздух не ги намалява по никакъв начин по време на прекъсваното изпичане.

Смесване. Всеки регион, нация или пазар има свои предпочитания по отношение на вкуса и аромата на кафето. Във Vendin сме достатъчно гъвкави за да се съобразим с тях.

Инстантно кафе. Разтворимото кафе (смес, безкофеиново, лиофилизирано) е един от най-взискателните продукти, обработено по стандартите на Vendin’ , съгласно ISO 9001. Съхраненият аромат и натуралният вкус ще оставят у вас изключително приятно усещане.

Вижте го тук.

 
Кафе без кофеин 


Предлагаме  един наистина вкусен продукт, за онези от вас, които не искат да загубят от вкуса, отнемайки кофеина от него.



 
Какао

Произход на какаото. Какаото Vendin ’ идва от Североизточните части на Бразилия, област известна като най-добрия производител на какао в света. Това е какаото с най-висок стандарт.  Там нашият филиал е в непрекъснат контакт с най-добрите фермери и продукти. За да поддържаме по-доброто !

Силен натурален вкус. Създадено е само по естествени пътища, от чисто какао, добито в района между Бахиа, Рисайф и Мато Гросо, където се отглеждат най-добрите сортове.

 

Вижте го тук.

 
Чай

Ароматните напитки. Това са продукти, произведени във високитехнологичните, съвременно oборудвани заводи на Vendin ’, за да достигнат до високо ниво на хомогенност и разтворимост. При нас ще срещнете недостижими при други разходни норми за единица продукт - едно наистина професионално отношение ! 

Освен традиционния чай Лимон можем да ви предложим и нестандартният чай Лайка и уникалният чай Мента – продукти с изцяло натурални съставки. Много са ни копирали - но оригиналът е един:  Vendin Menta Poleo !

В зеленчуковите и пилешките Vendin’ бульони са съхранени всички натурални съставки и аромати на домашно приготвените супи. Наистина вкусно.

Вижте ги тук.

 
Гранулирано Мляко с така търсения вкус.

Първокласно качествено мляко. Отново и отново стотици различни  "млека"  се предлагат в Европа, различни по съдържание, качество и цена. Правилата на Vendin ’ за произход и качество са абсолютно стриктни; нещо повече – те са по-стриктни от стандартите в ЕС.

Гранулирано мляко. То се създава във високотехнологичния процес за производство под действието на водна пара и изсушаване на струи горещ въздух след това. Технологията на изсушаване на струи горещ въздух предотвратява слепването и втърдяването на гранулите. И запазва натуралното - това, което няма да намерите при другите, които съдържат растителни мазнини.  И най-накрая: нашите гранулирани млека са с по-ниска разходна норма от всеки друг на пазара !

Вижте го тук

 

В Европа има предлагане на различни млечни и не толкова млечни продукти.

Покупката от Vendin’ е гаранция за натурална и качествена напитка. 


Освен всичко, с тази покупка ще съхраните и машината си по-дълго. Наистина има значение с какво работи техниката ви, нали ?

Тези продукти са изрично проектирани за автоматични продажби, за разлика от онези, за домашни или ръчни !

Затова могат да се прилагат както при тежки, така и при по-леки условия на употреба.

 

 
 
 
 
Гранулирано мляко с отлични качества за автоматични продажби !

Подарете си  спокойствие, натурални съставки и запазена техника. 




 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com