За разлика от други, при JOFEMAR S.A.  контролът на дейността е бил винаги от първостепенно значение. 

 

Защо да се ползва автомат, ако не може да отчете предимствата си ? 

Ето 5 от начините при първокласен производител като JOFEMAR:

1. Традиционният начин за отчитане и управление на един автомат е физическото му посещение и преписване на показанията му на място. 

2. JOFEMAR добави още през 1998г. възможността за  автоматично сваляне на данни от автомат на чип-карта. Просто поставяте в определения слот на автомата, изчаквате няколко секунди ... и . готово !

3. След това дойде и опцията за включване директно в машината на портативен принтер, който да отпечата на хартиена ролка нужните показания. Инфрачервен порт бе въведен паралелно също.

4. А през 2004г. отново първи в света на професионалния вендинг, JOFEMAR  представи интернет система за управление и отчети на вендинг машини: Vending Management System или VENDING TRACK.

Най-общо тя се състои от два модула: 1/ Модем (GSM) инсталиран в машината и  2/ Компютър с модем в офиса, който приемa информацията от първия модем. Двата модема са снабдени със SIM карти. Един компютър може да обслужва много машини.

Системата осъществява мобилна връзка през интернет и така подава онлайн всякакви данни за състоянието на машината. Освен това обаче, дава и възможност да промяна в реално време на различни параметри; цени, аларми, профилактики и други.

Така често се случва потребителят да не е разбрал още за проблем с автомата, а операторът вече да е го е отстранил или да е на път да го направи.

И това е само едно от предимствата да се ползва такава система. Други преимущества са: предварително планиране на логистиката, предварително планиране на обема стоки за зареждане, предварително планиране на получения паричен поток и други подобни. Всяко от тези предимства носи двуцифрени стойности на оптимизацията на вендинг продажбите. 

Впечатляващо !    

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5. Наследникът на VENDING TRACK  акумулира всичко позитивно от него, но и различните и нарастващи изисквания на клиентите. 

Това е новата CLOUD услуга, наречена COMPENDIA ! 

Тя ползва директна връзка към интернет, без помощта на SIM карти.

COMPENDIA има възможности, които трудно се побират в една статия. 

 С удоволствие ще отговорим на въпросите ви за нея тук.

А най-доброто както на първоначалната система, така и на сегашната е, че не се налага да предоставяте даните си на външни лица !

Някои от операторите не се замисляха, като инсталираха разни, привидно изгодни системи за контрол на автомати, но разработени от външни фирми, а не от производителя на машините им.

И впоследствие бяха изненадани от появили се други машини на съществуващите им места.

При JOFEMAR всичко е във вашите ръце и си остава там завинаги !

Ако имате въпроси по тази система, ние сме на ваше разположение тук.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

В стремежа си да затвърди позициите си на истински лидер във вендинг сектора, JOFEMAR  разви и приложи и други методи на контрол и отчет на автоматичните продажби.

Вижте ето тук едно видео, където е показана реална система за  контролирано раздаване на различни работни принадлежности и материали на служителите.

Разгледайте една презентация на системите за раздаване и връщане на инвентар, както и някои други новости тук.

Един изключителен похват за спиране на разхищения, кражби, загуби и незнайни липси, съпътстващи почти всяко второ производство или сервиз, както и  всякакъв вид строителство или ремонт !

 А какво ще кажете за това да може да се докаже, дали даден работник е взел или не, задължителните си атрибути за безопасен труд, преди да е станал инцидента с него ?  Няма ръководител, който да не се съгласи, че спазването на условията за безопасност са ключови в днешно време. 

Системите за контрол и отчет на JOFEMAR съчетани с професионалните им автомати способстват това да е неоспорим факт !

И то на цена по-малка от най-скромната санкция за нарушение на тези условия.

Разумно !

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com